Η επιτυχία κάθε έργου της AAG οφείλεται στην αγάπη μας για την γαστρονομία και στην πολυετή εμπειρία της ομάδας μας

AAG
Ποιοι Είμαστε

Η AAG είναι μια ιδέα που δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη μας να απογειώσουμε το ταλέντο κάθε μάγειρα που αγαπά την κουζίνα.

Η καρδιά του σεφ είναι η κουζίνα του και εμείς θα φροντίσουμε να χτυπά δυνατά και δημιουργικά μέσα από τη γνώση μας. Στόχος μας να αναπτύξουμε τις ικανότητες σας, να απογειώσουμε την γαστρονομική εμπειρία κάθε πελάτη και να σας δώσουμε γευστικά εφόδια.

Η επιχείρηση σας είναι το δημιούργημά σας και έχουμε την θέληση και την ικανότητα να την αναλάβουμε συμβουλευτικά από την αρχή ως την ολοκλήρωση της.

Παρέα θα δημιουργήσουμε το ιδανικό μενού, θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας και θα έχουμε την επίβλεψη του έργου σας με ιδιαίτερη φροντίδα. Αγαπάμε το Carving και η φαντασία μας είναι αστείρευτη στις θεματικές εκδηλώσεις.

Είναι ιδιαίτερη τιμή μας να δημιουργήσουμε από ένα prive dinner μέχρι μια εταιρική εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη για καιρό. Το πρόγραμμα μας λειτουργεί βάση των αναγκών της επιχείρησης σας και πάντα σε συνεργασία με τις προσωπικές σας ιδέες.

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε την διαφήμιση της κοινής “δημιουργίας μας” και την προώθηση της σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με την βοήθεια εξειδικευμένης ομάδας.

Παροχές:

Consulting
Δημιουργία menu
Επίβλεψή και Εκπαίδευση Προσωπικού
Ατομικά και Εταιρικά Σεμινάρια
Προώθηση και Διαφήμιση
Εταιρικές εκδηλώσεις και Prive Dinner
Παρουσιάσεις σε Ξενοδοχεία
Carving